Catseman handelsonderneming

Catseman handelsonderneming

Catseman is ruim 30 jaar lang een begrip in de Zeeuwse regio. Ons assortiment bestaat uit 3 pijlers:

Onze naam is te danken aan Jack Catseman, de grondlegger van het bedrijf, die begin 2013 zijn zaak aan ons verkocht heeft.

Door onze ruime showroom, ons goed gevulde onderdelenmagazijn en onze goed uitgeruste werkplaats kunnen we al onze klanten op alle mogelijke fronten bedienen.

Showroom

Wij zijn trots op het feit dat wij dealer zijn van een groot aantal gerenomeerde A-merken.  Een greep uit onze merken:

Honda  Husqvarna  Stiga  Iseki  Ferris  Pellenc  Wallenstein 
Karcher  Kranzle  Lijnvast  Texas

Catseman wil zich als bedrijf onderscheiden door onze klanten van het juiste advies te voorzien bij de aankoop van een product.  Ons devies is:  Goed doorvragen naar de toepassing die een klant zoekt.  De toepassing die een klant zoekt, zoals b.v. het reinigen van een terras, of het terugsnoeien van een haag, is het belangrijkste, en niet de specificaties van een machine.

Voorts onderscheiden we ons door een zeer geoutilleerde werkplaats, waarmee we onze klanten kunnen bedienen met allerhande reparaties.

Openingstijden:

Onze showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag, van 9.00 uur tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Werkplaats en magazijn is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Aarzel niet om eens langs te komen voor een vrijblijvend advies op maat.

 

Ko Verpoorte